1. He is the newest member of Sanctus Real since he joined the band in 2000.
ANSWER: Steve Goodrum

2. The song “After Today” is basically his testimony.
ANSWER: Matt Hammitt

3. He opens the door for the pizza guy and others in the “Say It Loud” music video.
ANSWER: Chris Rohman

4. He sings the part of the “paralyzed man” on the !Hero: The Rock Opera sound track.
ANSWER: Matt Hammitt

5. He likes sushi and 80’s hair bands.
ANSWER: Mark Graalman

6. He wrote the song, “The Way I Feel,” about his feelings regarding a situation with a good friend, and as an encouragement to others to stop making bad choices.
ANSWER: Chris Rohman

7. He’s a PK (which stands for “Pastor’s Kid”) and he worked as a youth pastor before joining Sanctus Real.
ANSWER: Steve Goodrum

8. He and his wife have a wiener dog named Wilson.
ANSWER: Matt Hammitt

9. He married his wife, Susan, earlier this year.
ANSWER: Mark Graalman

10. He had his life turned around as a young teen when he attended a weekend youth revival.
ANSWER: Mark Graalman
Here are the questions along with the correct answers from the Getting To Know The Band Members Trivia Contest.